4 fantastiska barn 

Underbara barn

Har äran att få låna 4 individer fram till vuxen ålder, nåväl kan hända att blir lite längre.

Är så tacksam för dessa små underbara varelser som alla är helt unika med egna egenskaper, kan inte påstå att något av mina 4 barn är lik de andra, inte ens till utseendet..Det är ju det som gör det precis så där fantastiskt spännande!.Tro mig det är absolut inte underbart och fantastisk varje dag, det är ett evigt kompromissande med en stor gnutta tjat “kom nu ” kom nu” Nej inte där” gör inte så” NEJ”.

Ett råd jag ändå vill ge er är att ta er tid för era barn, allt det där andra kan vänta. Vi är så stressade idag, stressade över att snabbt komma tillbaka i den perfekta kroppen den vi hade innan förlossningen, minns ni? Stressade att snabbt komma tillbaka till arbetslivet, stressade att få in barnen på dagis. Stressade att aldrig riktigt räcka till.

Ni har era barn till låns ett litet tag på jorden, tiden går så snabbt och redan vid 5 års ålder flyttas fokus ut från familjen till kompisar, för att inte tala om vad som infinner sig vid 9, 10 då det börjar bli pinsamt att visa sig tillsammans med sin mamma (jag menar tänk om någon kompis får se mig nu?)12,13 och 14 då man knappt är vatten värd då dessa små liven som man nyss höll i handen behandlar en som man vore helt urblåst och inte fattar någonting!!

Snälla ni stanna upp lyssna på era barn och deras historier, jag lovar ju mer ni lyssnar nu ju mer kommer dom dela med sig längre fram i livet, vid tillfällen då det verkligen gäller!

Njut, det finns tid för annat också..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s