Nätmobbning, mobbing tjejer emellan. 

Vad är det med oss kvinnor/tjejer egentligen? Jag gör regelbundet Pilates och följer en youtube tjej som kör Pilates videos online. Hon är väldigt Amerikansk med mycket Hii guys, Love you, och mycket glädjerop. Hon är jätteduktiga och videorna hon lägger upp är jättebra. Den tjejen har verkligen lyckas och får ta så mycket skit och påhopp från avundsjuka tjejer, varför? 

Varför ska vi tjejer vara så elaka mot varandra? Vad vinner vi på det? Ska vi inte stötta varandra? Detta snack om feminism och jämlikhet, men vi är inte sena med att kritisera och snacka skit. Jag har själv gjort det och jag skäms över det, har lovat mig själv att aldrig sjunka så lågt igen. 

Vi behöver stötta och hjälpa varandra. Vi har det tufft nog ändå med att strida för jämlikhet både i hemmet och i karriären. Det sista vi behöver är att strida mot varandra. 

Skärp er! Hjälp varandra istället, det kommer göra oss starka. Männen skulle aldrig drömma om att vara så elaka mot varandra ,de ställer upp för varandra det ska vi också göra. 

Vi behöver ändra oss för att ha en ärlig rättvis chans. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s