Barnen- 4 totalt olika individer 

Tycker det är häftigt med dessa 4 barn, så olika både till sätt och utseende. Jag är medveten om att miljön och arvet spelt roll i hela genuppsättningen. Men de är verkligen helt olika individer. 

Två lugna pojkar, och två tempramenstfulla tjejer (kan nog erkänna att tjejerna dessvärre har ärvt mitt temperament. Drivande fantastiska tjejer, som båda kommer gå långt. Mina små satt aldrig snällt och stilla på BVC mammaträffar. Mina barn var dem som var precis överallt hela tiden utom på mattan med de andra barnen. 

En av mina killar har varit lugnet själv, han följde med mig överallt som liten och satt nöjd och belåten i vagnen med sina bilar. Resterande 3 hmmmm nej, ingen av dem har varit speciellt lugna. 

Minstingen är nog den starkaste av dem alla  dessutom är hon född 080808. En superstark, envis liten tjej, jag var inte direkt purung när jag fick henne. Lägg till en rätt jobbig graviditet, gick upp sjukt mycket i vikt (sluta väga mig när vågen visade +22) plus att jag dessutom jobbade på mitt  examensarbete, inte den bästa kombinationen. 

Men det gick och ut kom hon med temperament som överskred mina 3 tidigare barn tillsammans. Man känner sig minst sagt levande med denna underbara lilla tjej. Tror hon bär på den styrka som vi kvinnor har förryckt så länge.

Gener och miljö i all ära men att vi föds med en egna personlighet råder det ingen som helst  tvivel om i den här familjen i allefall. 

Ha det fint!   

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s