Skäms på er tjejer 

Såg på @MalouEfterTio och blev helt förskräkt hur vi tjejer/kvinnor kritiserar varandra! Vilka rättigheter har vi att döma varandra till höger och vänster? Jag har läst tillräckligt många kommentarer på olika bloggar för att bli riktigt förbannad. 

Vi tjejer lider fortfarande av någon sorts rädsla som förmodligen ligger nedärvt i vårt DNA. Där vi fortfarande är rädda för att pappan till våra barn ska komma hem med födan åt granntjejen. Vilket gör att vi måste hålla andra kvinnor på behörigt avstånd med hjälp av ren mobbning. Någon sorts överlevnadsinstinkt finns det i där här otroligt sorgliga beteendet. 

Men hallå, ni behöver inte vara rädda längre, ni klarar er bra själva. Så snälla ni begrav stridsyxan i form av påhopp via sociala medier som dessutom är ett riktigt fegt utrymme och kasta knivar på och låt oss bygga en bra framtid för våra döttrar. Ingen har rätt att döma någon annan. 

 Vi kvinnor ska hjälpa varandra, stötta varandra oavsett våra val i livet. Vare sig vi väljer att gå tillbaks till jobbet som nyförlöst eller om vi tar ett glas vin på en uteservering eller för den skull väljer att skaffa en yngre man! 

Lämna @lackberg @annsoderlund @blondinbella @carinadesilva @AnnikaLeorne och alla andra bloggmammor därute i fred och skäms för ert beteende!

#sprickorisysterskapet

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s