Beeing miss Perfect 

Jisses, slavar omkring i en dvala emellanåt och funderar både 1 och 2 gånger vad jag håller på med. Blir ledsen att jag shablat bort en stor del av mitt liv av att vara miss Perfect för någon annan än mig själv. Är det inte för föräldrarna så är det ens partner och när man väl får barn är det i stortsett alla runt omkring en. För visst vill man alltid visa upp den där braiga sidan, ni vet där allt utåt sett är så himla perfekt? 

Jag har många brister, har gjort massor av fel, jag har sårat, gråtit och förlåtit både  andra men framförallt mig själv. Jag har förlåtit mig själv för att jag inte vetat bättre, för att jag valt andra före mig och för att jag är en mänsklig människa. 

Vi har alla en inre dröm/syfte att bidra värden med, vi är alla unika. Missa inte det genom att vara andra till lags. Tror faktiskt att milleniumgenerationen har fattat det. Dom går sin egen väg, bra! 

Min önskan ät att mina barn ska vara så pass fria att de gör saker som de själva vill. Att de följer sin egena drömmar och lyssnar på sin inte röst. Utan att bli mega egoister, utan att förlora sin ödmjukhet. 

Mitt dagliga mål är att hitta tillbaka till min inre dröm igen, som för tillfället ligger väl undangömd någonstans inne i mitt huvud. Att helt enkelt väcka den till liv igen. Livet är en gåva vårda den. 

 Trysil❄️  
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s