Cancerns nya ansikte

Ok, vi blir äldre vilket är trevligt men när man blir äldre så innebär det även att vi hinner med fler sjukdomar, bland annat cancer. Det som jag tycker är härligt och starkt är att Cancerfonden nu kör kampanjer i förebyggande syfte. Dvs man kan förebygga mycket genom att leva bra och hälsosamt, då menar jag verkligen leva normalt. Vi vet att mycket av den maten vi äter knappt innehåller några vitaminer. De har försvunnit ur vårt förädlande.

Vi behöver äta bra och nyttigt för att få i oss alla mineraler och vitaminer som behövs för att fungera optimalt. Går vi med konstant näringsbrist av något slag så händer det saker i kroppen. Kroppen försöker kompensera på bästa sätt. Tillslut blir det fel och vi blir sjuka på ett eller annat sätt,common sense.

Blir faktiskt oerhört glad när jag ser att Cancerfonden kör förebyggande reklam, man ger råd om hur man kan förebygga cancer. Jag förstår att det förmodligen tar emot, då man absolut inte vill ge någon skuldkänslor. Små barn kan ju omöjligt rå för att de drabbats av cancer. Jag tror stenhårt på att miljön påverkar oss mer än vad vi själva inser, om nu miljön är ett dålig förhållande eller att du råkar bo vid ett industriområde så är utkomsten den samma, tillslut blir man sjuk.

Så fortsätt äta bra ren mat, inget färdiggjort, de är fulla av tillsatser och skit som inte kroppen kan bryta ner, rör på dig med måtta och ha roligt, det tillsammans med tillskott i form av antioxidanter och vi kan förmodligen leva friska tills vi fyller 100.

Njut!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s