Eko-tänk en garanterad bra investering

För mig är det en självklarhet att tänka på den framtid vi lämnar våra barn. Jag bär saker till återvinningen minst en gång i veckan. På samma sätt som jag bryr mig om naturen bryr jag mig även vad jag ger mina barn för mat likväl vad jag väljer för hudvårdsprodukter. I den mån det går vill jag ha ekologiska produkter, de gör kanske inte lika mycket underverk med huden som andra icke ekologiska produkter gör, de är inte lika “aggressiva” som anti-age produkter gör. Förvisso tror jag att det är en tidsfråga tills de knäcker den koden. Dessutom tycker jag man med fördel kan komplettera en bra ekologiska hudvårdsprodukter med riktigt bra ansiktsbehandlingar som jobbar på djupet. Unnar man sig detta lite då och då så får man det bästa av båda världar med gott samvete

Är lite less på att folk inte ser att vi all behöver bidra för att få en bättre värld, det gäller precis alla även ( eller framförallt) pengasugna maktmän som fortsätter att sätta sitt pengaintresse i första hand istället för se till att vi får en bättre värld. Nog om detta. trenden går åt rätt håll, tack och lov.

Clean parfymer är en sådan produkt som tänker ett steg längre som bidrar till att inte ha konstiga tillsatser som varken är bra huden eller naturen. Dessutom så är dofterna helt fantastiska och riktigt fräscha något som jag gärna väljer själv, dofter man känner igen i vardagen som endast känns fräscha. Clean har precis släppt en ny serie som jag definitivt ska testa. Jag gillar dessutom att de erbjuder mindre storlekar så slipper man tröttna.

Testa Cleans nya serie!


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s